History

Meer dan 55 jaar geleden werd ME-VO-GRA opgericht als groothandel in MEststoffen, VOeders en GRAnen, later kwamen daar potgrond en turf bij en nog later, samen met de opkomst van de houten tuinmeubelen, diende zich ook de vraag naar houten treinbiels aan in de tuincentra.

Mevogra is gaan specialiseren in de handel van spoorwegmaterialen, hoofdzakelijk in gerecupereerde treinbiels die tot op heden nog steeds de hoofdactiviteit uitmaken. Door de jaren heen is Mevogra zelfs uitgegroeid tot één van de Europese marktleiders.

Naast de treinbiels werden eveneens oude wagonplanken voor herbruik gerecupereerd en daar is de bal aan het rollen gegaan…

Door de wagonplanken is Mevogra terecht gekomen in de wereld van de oude bouwmaterialen en is het zich verder gaan toespitsen in de recuperatie van natuursteen en houten vloeren.

Deze oude vloeren worden met uiterste voorzichtigheid en de  nieuwste technieken gerecupereerd.

Door de schaarste van de oude wagonplanken is Mevogra gaan uitkijken naar een nieuw product en zo heeft Cambrillo,  de laatste innovatie binnen het bedrijf, het licht gezien.

Cambrillo is het huismerk van eiken plankenvloeren die Mevogra zelf produceert volgens zijn drie kernwaarden, kwaliteit, authenticiteit en innovatie…

© 2017 Alle rechten voorbehouden | Mevogra - BE0408389004

We make websites great again logo